Cursussen en workshops voor particulieren

Vanuit de Ademboom worden regelmaat cursussen en workshops georganiseerd, gericht op het vergroten van een ontspannen ademhaling, lijf en hoofd. In een kleine groep onderzoeken we hoe hoog jouw spanningsniveau is en hoe je dit bij kunt sturen. We gaan in op de achtergrond en invloed van stress en doen eenvoudige aandachts-, bewegings- en ademoefeningen. Deze oefeningen kan je thuis ook gemakkelijk toepassen.


Cursus Bewust ontspannen

Deze cursus is voor iedereen die bewust met ontspanning bezig wil zijn. Of je nu last hebt van stressgerelateerde klachten, merkt dat je steeds meer spanning vasthoudt of graag preventief meer ruimte voor ontspanning in wilt bouwen.

Een cursus in ontspanning duurt meestal zes lessen en kan zowel op een fysieke locatie als online plaatsvinden. Hieronder vind je een overzicht van aankomende cursussen.


Introductiecursus Bewust Ontspannen ~ Binckhorst ~ najaar 2022 ~ zes bijeenkomsten

  • Woensdagochtend van 09.45 tot 11.00u

OF

  • Donderdagochtend van 10.00 tot 11.15u

 

Voor beide cursussen geldt:

  • Locatie: Mercuriusweg 37, Den Haag (dicht bij de A12 en gratis parkeren)

  • Investering: EUR 97,-

  • Er is per cursus plek voor zes deelnemers

  • Geen sportkleding nodig, lekker zittende kleding is voldoende

 

Neem voor meer informatie en startdata contact met me op via de blauwe knop.

Als je iets wilt overleggen, hoor ik het ook graag.

Wanneer je veel of sterke klachten hebt op het gebied van hyperventilatie, angst/paniek, slapen of overspannenheid, overleg dan ook eerst even met me of deelname aan de cursus verstandig is, of dat individuele begeleiding meer van toepassing is.


Loopt jouw spanning regelmatig te hoog op? Heb je je vaak last van een opgejaagd gevoel? Wil je leren hoe je je door de dag heen rustiger kunt voelen? Kom ervaren wat lichaamsgerichte oefeningen voor jou kunnen betekenen.


Verdiepingslessen adem & ontspanning

Elke maand is er een  verdiepingsles voor oud-cliënten en oud-deelnemers van cursussen. In deze les doen we achter elkaar diverse instructies, zonder onderbreking.  Dit maakt dat je dieper in ontspanning kunt komen.

Deze lessen zijn ideaal om je ontspanvaardigheden te vergroten en verdiepen, instructies die weggezakt waren nog eens op te halen, een reset-moment te ervaren en even te voelen hoe het er mee is en wat je nodig hebt.

Voor het najaar 2022 staan de volgende lessen gepland:  maandag 5 september (13.14-14.15 uur), dinsdag 4 oktober (16.00-17.00 uur), maandag 7 november (13.15-14.15 uur) en vrijdag 16 december (13.15-14.15 uur).

Heb je eerder meegedaan aan een cursus of ben je oud-cliënt van Quies/De Ademboom en heb je interesse in de vervolglessen? Van harte welkom! Je kunt je via deze link opgeven of je interesse kenbaar maken.


Workshops

Er staan op dit moment geen nieuwe workshops gepland.

Afgeronde workshops:

17 en 24 september 2021, Den Haag

 

Op 17 en 24 september geef ik een workshop Adem & Ontspanning bij K'dans in Den Haag.

Twee lessen op vrijdagochtend, zowel voor K'dansers als niet-K'dansers

8 en 15 oktober 2021, Den Haag

 

Er komt dit najaar eenmalig nog een workshop Adem & Ontspanning bij K'dans! En wel op vrijdag 8 en 15 oktober, van 10.15 tot 11.45 uur. Ook nu geldt: iedereen die kennis wil maken met deze methode van ontspanning is welkom. Cursussen en workshops voor bedrijven

De Ademboom verzorgt ook workshops en cursussen voor werknemers, op locatie.  Onder andere voor het SCP, basisschool de Buutplaats en het CAOP heb ik workshops verzorgd. Neem contact op om de mogelijkheden te overleggen.


Heb je interesse in deelname aan een cursus? Of heb je ideeën voor samenwerking? Wil je iets vragen? Ik hoor graag van je!