Cursussen en workshops

Vanuit de Ademboom worden regelmaat cursussen en workshops georganiseerd, gericht op het vergroten van een ontspannen ademhaling, lijf en hoofd. In een kleine groep onderzoeken we hoe hoog jouw spanningsniveau is en hoe je dit bij kunt sturen. We gaan in op de achtergrond en invloed van stress en doen eenvoudige aandachts-, bewegings- en ademoefeningen. Deze oefeningen kan je thuis ook gemakkelijk toepassen.

Cursus Bewust ontspannen

Deze cursus is voor iedereen die bewust met ontspanning bezig wil zijn. Of je nu last hebt van stressgerelateerde klachten, merkt dat je steeds meer spanning vasthoudt of graag preventief meer ruimte voor ontspanning in wilt bouwen.

Een cursus in ontspanning duurt meestal vijf lessen en kan zowel op een fysieke locatie als online plaatsvinden. Op dit moment staat er geen cursus gepland. 


Loopt jouw spanning regelmatig te hoog op? Heb je je vaak last van een opgejaagd gevoel? Wil je leren hoe je je door de dag heen rustiger kunt voelen? Kom ervaren wat lichaamsgerichte oefeningen voor jou kunnen betekenen.


Workshops

Workshop 17 en 24 september, Den Haag

 

Op 17 en 24 september geef ik een workshop Adem & Ontspanning bij K'dans in Den Haag.

Twee lessen op vrijdagochtend, zowel voor K'dansers als niet-K'dansers, en dat voor slechts E17,50. Eén ochtend meedoen mag ook. Klik op onderstaande link voor meer info.

Workshop 8 en 15 oktober, Den Haag

 

Er komt dit najaar eenmalig nog een workshop Adem & Ontspanning bij K'dans! En wel op vrijdag 8 en 15 oktober, van 10.15 tot 11.45 uur. Ook nu geldt: iedereen die kennis wil maken met deze methode van ontspanning is welkom. Je betaalt slechts E17,50 en mag beide lessen meedoen. Via de link lees je meer. Je mag ook altijd even mailen of bellen.

Heb je interesse in deelname aan een cursus? Of heb je ideeën voor samenwerking? Wil je iets vragen? Ik hoor graag van je!